אנו מפסיקים את מהדורת החדשות המיוחדת כדי לשדר מהדורת חדשות עוד יותר מיוחדת. כתבנו על הקו, עם אפרת, ממקום האסון.
אפרת, הבנתי שהצלחת לחתוך את עצמך בשבועיים האחרונים בטעות בכל האצבעות בידיים. איך זה קרה?
זה כנראה מעיד על זה שאני מבשלת המון בזמן האחרון, שהחתכים הישנים מחלימים ממש לאט ועל כך שהשמש נמצאת בצמידות ליופיטר.
את נשמעת מאוד בטוחה בעצמך.
כן. הכל נכון חוץ מהעניין עם השמש ויופיטר שהוא שקר גמור שהמצאתי כרגע.
לאיזו אצבע את הכי מתגעגעת?
נראה לי שאני הכי מתגעגעת לאגודל ביד שמאל. היא ואני עברנו זמנים נפלאים יחד ולחתוך שום בלי עזרת האגודל זו מכה.
מצד שני, האגודל די מיותר בפעולות אחרות וחשובות.
כן, אבל אני עדיין חוששת שאני אאלץ להשתמש בו. אפילו כשאני מקלידה ואני אף פעם לא משתמשת באגודל אני עדיין חוששת ששכחתי איזה מקש נדיר שדווקא כן משתמשים באגודל שמאל בשבילו.
עכשיו, כשנשברו כל השיאים, למה יש לך עוד לשאוף?
אני עכשיו חוקרת תחום חדש לחלוטין- חתכים בכריות כף היד. אני מוצאת את עצמי משתמשת בהן יותר ויותר ככל שאני משתמשת פחות באצבעות. בסתיו הקרוב יצא ספרי- בישול באמצעות כריות הידיים. בימים אלו ממש אני עובדת על לחבר את זה לרעיון ניו אייג'י כלשהו, כמו- בישול באמצעות כפות הידיים מאפשר לך לגלות אברים בגוף שלא ידעת שהם יעילים ועל ידי השינוי המלאכותי באופן הכנת האוכל התודעה יוצאת מהשגרה וגורמת לבישול בצורה מודעת ולא אוטומטית. הסרת המחיצות בין התודעה לבין פעולת הבישול מסירה את הניכור בין האדם לתהליך הכנת האוכל שלו בכך שהיא הופכת את הכנת האוכל למשחק מתמשך.
תודה רבה לך.
נסי לעבוד עם כפפות
(מפלדה)
ואחרי זה ספר למתקדמים בלבד:
בישול באמצעות אצבעות הרגליים. כמנהג אבותינו להכנת היין. מסתבר שבכלל עדיף אוכל מחוץ'.
איך כתבתה כזו מגיעה בלי תמונה????
http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3474
יעל
פינגבאק: פלסטרים « במקום תה