לא, לא פצחתי בדיאטה, פשוט מצאתי את האוכל המושלם- סלט גזר. מרענן ומתוק וקר, ואפילו בריא. הבעיה היחידה איתו, בדיוק כמו הבעיה שלי עם קורנפלקס וגלידות, היא שהוא מתחסל מהר מדי.
מכינים אותו במעבד מזון- מקלפים 8 גזרים (למשל), מעבדים אותם במעבד עם סכין מסתובבת שנראית כמו מגרדת (ככה קוראים לזה עם החורים שמגרדים עליו את הגזר?), מוסיפים מיץ מ 2-3 תפוזים וקצת סוכר (2 כפות מינימום), ושמים במקרר כמה שעות. כיף מאוד!
אני חושבת שהבעיה המרכזית איתו לעומת הגלידה והקורנפלקס היא שהוא מצריך הרבה יותר שטיפות כלים (וגם שיהיה לך מעבד מזון, אחרת הדיאטה תהיה בלגרד את 8 הגזרים)
לא צריך שטיפות כלים- רק את המעבד מזון, ואם שוטפים מיד אז הגזר בכלל לא נדבק ויורד עם מים בלי שיפשופים בכלל. בקשר למעבד מזון- חייבים מעבד מזון. מה שמנע ממני להכין סלט גזר עד עכשיו זה שלא זכרתי א. שיש לי מעבד מזון, ב. שמעבד מזון יודע לרסק גזרים. אפשר לסכם שגם צריך שיהיה לך מעבד מזון וגם צריך לדעת שיש לך אותו ושהוא מוכן לרסק 8 גזרים לבדו.
פומפיה !!!
🙂