חייזרים לא פשטו על ירושלים. הכל בסדר.
09/02/2009 בשעה 21:51 | פורסם בדברים שקרו באמת, סוציולוגיה | 5 תגובותאני רוצה להבהיר משהו אחת ולתמיד: אם אשה הולכת ברחוב, מנשא של תינוק על הגב, עגלה של תינוק נוסף מלפנים, ואין תינוקות- לא מדובר בחייזרים. התינוקות לא נעלמו לשום מקום. אל תסתכלו במבט מופתע ומבולבל אל תוך העגלה, אל תחפשו את התינוק שחייב להיות שם. מדובר בתופעת טבע פשוטה ביותר- אחרי שמשאירים את התינוקות בפעוטון- הם כבר לא בעגלה! קסם! וגם לפני שלוקחים אותם משם. העגלה והמנשא הם בשביל הדרך חזרה.
5 תגובות «
פיד RSS של התגובות על הרשומה הזו טרקבאק קישור
כתיבת תגובה
בלוג בוורדפרס.קום. | ערכת עיצוב: Pool של Borja Fernandez
רשומות וכן תגובות feeds.

אני כבר מזמן הפסקתי להרגיש מוזר ללכת אפילו עם עגלת תאומים ריקה.
האמת, מעולם לא ראיתי שמישהו מסתכל עלי מוזר. אולי דווקא מנשא נראה מוזר יותר כשהוא ריק?
Comment by יחזקאל— 10/02/2009 #
טוב – אם הם לא במנשא, אז כנראה שלפחות הם לא נחנקים…
(אולי לעומת זאת יכול להיות שחטפו את כולם לתשדירי בחירות ובתור מושא לנשיקות הפוליטיקאים – מצד שני יכול להיות שעדיף להחטף על ידי חייזרים)
Comment by יוליה— 10/02/2009 #
נראה לי שזה הנוהל- רואים עגלה, הזדמנות מצוינת להציץ פנימה ולראות תינוק חמוד. תינוקות, בניגוד למבוגרים, אף פעם לא יחשבו שזה מוזר שלוטשים בהם עיניים. אנשים אולי רואים בי מין ספקית בידור- "הי! תינוק!" ומתאכזבים כשאני לא מספקת את הסחורה ומעיזה ללכת עם כל הציוד אבל בלי הילדים.
Comment by אפרת— 11/02/2009 #
סוג של "אפרת, הבטחת לנו תינוק לשבת".
נראה לי שהקטע של הצצה לעגלות לא קיים, או כמעט ולא קיים, בציבור החרדי. כנראה זה הרבה פחות מעניין כשבטח יש לך בבית כמה כאלה, ואם לא שלך אישית אז נכדים או אחיינים. בציבור הדתי, גם אם יש לא מעט ילדים (בעיקר באזור החרד"לי, מסתבר), אבל הרבה מהמנטליות וצורת ההתנהגות מגיעה מהציבור הכללי, אז התירוץ דלעיל לא עובד.
אגב, גם בציבור החרדי, נשים מגיל מסוים ומעלה (aka "סבתות" ) תמיד תצצנה, ולרוב גם תערנה איזו הערה בדבר חמידות הנצפה או חוסר/יתר לבוש, בתנאי שיש תינוק בפנים, כמובן.
מה שכן, תודה לשם על ההפרדה המופרזת בין גברים לנשים, הן תערנה לגבר עם ילד רק במקרי חירום עד כדי פיקוח נפש…
טוקינג אוף הפרדה, לפני כמה ימים עברתי ליד אשה די מבוגרת ואמרתי לה שנדבק לה משהו לנעל. לא התעכבתי, אבל היה נראה לי שהיא בשוק מעצם הפניה. קטעים.
Comment by יחזקאל— 12/02/2009 #
יחזקאל, אתה נורא מצחיק!
והדברים על החרדים מאוד מעניינים.
אני גרה בשכונה מעורבת ולא ערכתי עדיין מחקר סוציולוגי מקיף בנושא, אבל יש מצב שאלו שמחפשים את התינוקות הם ממגזרים מעוטי תינוקות.
Comment by אפרת— 12/02/2009 #